Non classé

Göra en original presentförpackning: några idéer för skapelser

faire emballage cadeau

Presentförpackning av återvunnet papper

När julen närmar sig tänker vi på att göra våra förberedelser, göra en original juldekoration, dekorera trädet, organisera nyårsaftonens måltid, men också inköp av julklappar, men förutom julklappar finns det också inslagning av gåvan och när vi har några bra idéer, du kan göra ett mycket originellt presentpaket. Hur gör jag ett originalt presentpaket och erbjuder en gåva i anpassad förpackning? Nyckelordet för att göra original presentförpackning är återvinning. Det är faktiskt med utrustning som vi skulle ha lämnat i garderoben som vi kan göra originalpresentpaket och det kommer att ha stor effekt. Vilket papper kan användas för att göra ett vackert personligt presentpaket?


 

Presentinslagning i noter

Gamla musikpartitur kan göra ett originalt presentpapper för att imponera på alla, bara smycka det med ett stort band och en liten etikett för att ge en rustik effekt. Ger du en gåva till en globetrotter? Varför inte återanvända gamla vägkartor för att packa dina presenter? Att göra presentförpackning kan också underhålla barn genom att erbjuda att göra sina egna färgglada presentpaket, med band, glitter för att hålla fast på paketet.


 

För juldagen, om du redan har bestämt färgerna på din bordsdekoration, kan du mycket väl göra din presentförpackning i samma färger för att kunna placera dem vid foten av trädet, så färgerna är samordnade och framför allt är allt personligt med paket som du kommer att ha gjort med dina egna händer.

Gör en original presentförpackning själv

Det är också fullt möjligt att göra en presentförpackning med tidningsark som vi kommer att se till att dekorera med ett tygband eller ett rafia-rep. Vilka originella idéer kan du fortfarande använda för att skapa din egen originella och kreativa hemlagade presentförpackning? För att göra en "hemgjord" dekoration av dina julklappar, varför inte dekorera dem med några ullpompoms? Att göra en ullpompom är väldigt enkelt och det kommer att ge en touch av mjukhet till ditt presentpaket, oavsett om det är avsett för ett barn eller inte, och du kan göra det i de färger du väljer med ullrester som du har kvar! Kraftpapper är en mycket enkel förpackning som kan dekoreras efter behag när du har originella idéer.

göra presentförpackning

 

Presentförpackning i tyg

Så i vinterns färger kommer du att göra ett mycket typiskt paket genom att dekorera ett presentpaket inslaget i kraftpapper, en tallkotte, pappersark skurna i form av en snöflinga, ullbitar, originaletiketter … Det måste framför allt förbli en rolig aktivitet för dem som vill göra sin egen presentförpackning till jul eller för någon annan möjlighet att erbjuda en gåva, varför vi inte tvekar att leta efter kreativa idéer överallt: skärning, ritning, målning, collage … allt är bra för att dekorera ditt presentpaket och göra det unikt. För att göra ett "mjukt" paket kan du ha kul att dekorera det med färgad filt eller tyg. Slutligen, om du vill anta en tjejig look upp till presentpaketet, tänk på pärlor: gnistrande effekt säker!