Non classé

Fingerskridsko: beskrivning och användning av denna miniskridsko

Finger skateboarding är en miniatyrversion av skateboard som vanligtvis görs med nyckelringar, men med tiden har det blivit en disciplin i sig med konkurrenter och priser att vinna. I början representerade nyckelringar vissa märken av kända brädor eller märken som ger sig ut på skateboardens professionella värld, människor samlade dem och bytte ut dem med varandra … I allmänhet har ägaren till en nyckelring oundvikligen en vana att leka med den. Till exempel, för en nyckelring som har formen av en bil, tenderar vi att rulla den på alla ytor som uppstår och det är också vad som händer med fingerskridskon, som namnet antyder, manipulerar vi den med fingrarna, pek- och långfingret, för att "åka", och vi har till och med möjlighet att göra flera knep med det. Det var här utvecklingen av denna lilla maskin kom från en riktig disciplin eftersom nya klubbar skapades överallt och många tillverkare dök också upp utöver de som redan har funnits tidigare. Dessa tillverkare erbjuder fingerskridskor som konkurrerar med skateboards, särskilt för alla egenskaper som var och en erbjuder på marknaden, till exempel de olika bitarna som bildar skateboarden. Nämligen speciella gummihjul, med riktiga miniatyriserade lager, reservhjul, en trä- eller plastskiva av hög kvalitet, med olika grepp, stålbilar, nycklar för att kunna demontera och montera ihop fingerskridskon … Vi har till och med möjlighet att få reservdelar från vissa tillverkare om hjulen är skadade eller om vi vill byta bräda, kort sagt ett universum som är identiskt med skateboard i nästan bara några få saker. Finger skateboarding är till och med ganska fördelaktigt än skateboard eftersom den betydande besparingen på det belopp som ska investeras för att få en redan är en verklig fördel. Dessutom kommer du inte att störa någon genom att göra fingerskridsko, du kommer inte att bli rörig av dess storlek, eftersom den bara är några centimeter lång och bred, den är lätt att transportera i en ficka eller i ett litet kit eller hängde på dina nycklar. En annan fördel är att risken för att få en allvarlig skada inte finns. För skateboarding är denna risk för allvarliga skador ett betydande hinder för dem som vill göra det, för att inte tala om tillbehören att köpa nödvändigtvis som de olika knäskydden anklar handleder … men för fingerskridsko räcker det med att ha händer eller snarare smidiga fingrar för att kunna åka. Och det är knappast tröttsamt, om alls, eftersom du inte behöver utföra tricken med hela kroppen utan bara med fingrarna. För mer professionalism har olika mästerskap organiserats runt om i världen, med kurser i miniatyrer också, med andra ord miniatyrrepresentationer av riktiga kretsar som finns i många världsmästerskap i skateboard. Håll ut, det är till och med ett världsmästerskap i fingerskridsko. Antalet klubbar som har trätt fram har ökat mycket sedan dessa mästerskap fanns. Om det för tävlingar krävs speciella fläckar eller miniatyrversioner av riktiga kretsar, för individer gör husets möbler tricket. Hemma kan du åka på allt som finns, till exempel på kanten av sängarna som fungerar som en ramp eller bar, på diskbänken som tillåter skålen för finsmakare, på den U-formade platsen som kan ses i skateboard eller BMX-tävlingar över telefonlurarna också, på verktyg, kort sagt överallt… Tillverkarna har också tänkt på dessa individer genom att erbjuda till salu många små platser som ramper, gångbroar, metallskenor, flera prylar för att kunna skapa sin egen "park". finger skate Andra erbjuder också kompletta paket som integrerar alla möjliga platser, det finns till och med några som har gjort små städer i miniatyr fulla av många platser så att vi kan göra finger skate street. Allt detta uppfanns för att erbjuda maximal realism till detta spel, men framför allt för att erbjuda mycket mer spänning för ryttare. Det bör noteras att nästan alla knep som kan göras med en skateboard kan reproduceras för finger skateboarding, med några få undantag, till exempel 360 ° som är en omöjlig siffra att utföra. Å andra sidan kan vi med den här lilla maskinen göra lastbilar som vi inte ens vågade föreställa oss att köra på en vanlig skateboard, av en god anledning: risken för olyckor reduceras till noll med fingerskridsko.