Non classé

Milieuvriendelijke cadeaus voor grootouders

Geef leeftijdsvriendelijke geschenken aan senioren voor verjaardagen of Kerstmis, zoals iPads, batterijladers en cadeaubonnen om hen te helpen energie te besparen en te voorkomen dat ze items ophalen.

Als je geen cadeau-ideeën meer hebt voor je grootouders voor verjaardagen, kerstmis of verjaardagen, overweeg dan om ze een ecologisch verantwoord cadeau te kopen. Je denkt misschien dat groen leven een nieuw concept is voor senioren, maar volgens een artikel van 1 januari 2010 van Lindsay Armstrong in de Huffington Post, zijn "grootouders [die] zijn opgegroeid tijdens de depressie" al gewend aan het verminderen, hergebruiken en recyclen.

Veel senioren hingen bijvoorbeeld hun kleren te drogen in plaats van energie-intensieve drogers te gebruiken, gebruikten doek in plaats van papieren handdoeken en verbouwden hun eigen groenten en fruit, waarvan er veel werden ingeblikt voor de winter. Maak gebruik van hun milieubewuste DNA door de volgende milieuvriendelijke cadeau-ideeën voor grootouders te overwegen.

Apple iPad een groen cadeau

Apple's iPad is een geweldig groen cadeau voor grootouders, omdat de iPad niet zoveel stroom gebruikt als een desktop of laptop, terwijl hij nog steeds veel van dezelfde functies uitvoert, zoals surfen op internet, foto's beheren en e-mails controleren. De constructie van de iPad is milieuvriendelijk omdat hij PVC-vrij is, met arseenvrij glas, een kwikvrij LED-scherm en een buitenbehuizing van recyclebaar aluminium en glas. Bovendien kunnen grootouders de iPad als lezer gebruiken, waardoor bospapier wordt bespaard en de lettergrootte wordt aangepast om gemakkelijker te kunnen lezen.

Batterijlader

Bespaar grootouders en senioren de noodzaak om milieubelastende wegwerpbatterijen te kopen door een oplaadbare AA-batterijlader te kopen voor hun gadgets en digitale camera's thuis. Veel mensen gooien batterijen op ongepaste wijze weg, ondanks het feit dat ze kunnen worden gerecycled. Deze ongepaste verwijdering resulteert in de uitspoeling van giftige chemicaliën zoals cadmium en kwik in de bodem en het water. Batterijladers elimineren de noodzaak om wegwerpbatterijen te kopen en helpen zo het aantal van deze milieuvijanden die het milieu vervuilen te verminderen. Geschenk van tijd Veel grootouders hebben alles wat ze nodig hebben en houden er niet van om meer items op te halen om stof te verzamelen. Daarnaast belanden vervangen objecten vaak op stortplaatsen. Kleinkinderen kunnen een welkome groene oplossing bieden door grootouders een cadeaubon te geven voor hun tijd om een verscheidenheid aan diensten rond hun huis uit te voeren. Diensten kunnen zijn het schoonmaken van kelders, goten, gewone stormramen of ramen, auto's, sneeuwruimen van opritten en trottoirs, het maaien van gazons en tuinonderhoud en het verplaatsen van meubelopslag.

Cadeaukaart voor het goede doel

Het kan moeilijk zijn om milieuvriendelijke cadeau-ideeën te bedenken voor mensen die alles hebben, maar de liefdadigheidscadeaukaart kan een geweldig groen cadeau zijn voor grootouders. De liefdadigheidscadeaukaart, gemaakt door Tis Best, kan worden gekocht in coupures van $ 10 tot $ 200. Grootouders die de kaart ontvangen, kunnen besluiten om deze te doneren aan 200 gecertificeerde verenigingen, waarvan er vele betrokken zijn bij het ondersteunen van milieudoelen. De beslissing om grootouders groene geschenken te geven voor Kerstmis, verjaardag of jubileum zal veel voordelen hebben voor het milieu. Groene geschenken zoals Apple's iPad en batterijladers zullen hun totale energieverbruik en het aantal wegwerpbatterijen dat op stortplaatsen terechtkomt verminderen, terwijl tijdcadeaus voor huishoudelijke en liefdadigheidscadeaus het kopen van onnodige dingen vervangen die uiteindelijk kunnen worden verzameld. stof.